Geil verhaal - Ochtend sex

 Ik trek de dekens een beetje van je af en ik ga met mijn handen door je haar. Nog geen reactie. Eens kijken wat je doet als ik met mijn handen over je lijf streel. Je gromt een beetje, maar verder niets. Ik trek de dekens nog wat verder van je af en ga voor je zitten, op mijn knieën. Een geluk dat je met je benen wijd ligt. Boxershort had je niet aan, dus dat maakt het lekker makkelijk voor mij. Ik kijk nog eens of je nog slaapt, jawel hoor. Of toch niet?

Ik merk het wel. Met mijn hand masseer ik zachtjes je ballen. Jajaja, er komt al enige reactie. Ik masseer je ballen lekker door en met mijn tong ga ik je lul verkennen. Ik hoor een goedkeurende kreun en ik kijk op. Je kijkt me aan en knikt goedkeurend. Ik kom overeind en ga op je liggen. Ik begin je intens te zoenen en ga met mijn handen over je lijf. Maar ik wil afmaken waar ik mee bezig was. Ik ga weer terug naar je hotspot en neem je lul in een keer helemaal in mond en beweeg langzaam weer omhoog. Er ontsnapt je een kreun en beweeg je lul langzaam op en neer in mijn mond. Ik pak met mijn hand je ballen vast en begin deze weer te masseren. Ik ga met mijn tong langs je lid en lik je lul van boven naar beneden af. Lekker hoor.

Ondertussen voel je met je hand aan mijn kutje en je voelt dat die al lekker nat is. Je duwt twee vingers naar binnen en begint me te vingeren. Ik verplaats mijn hand van je ballen naar je lul en begin je tegelijkertijd te pijpen en af te trekken. Je lul is inmiddels goed hard, maar ik ga nog lekker door. Je voelt mijn tong langs je lul gaan en aan het voorvocht merk ik dat je het lekker vindt. Je gromt en kreunt dat het een lieve lust is en gaat met je hand door mijn haar, je vingers zitten nog steeds in mijn steeds natter wordende kutje. Je zegt dat je nog niet wilt komen. Goed, want dat wil ik ook nog niet. Ik stop je lul nog een keer helemaal in mijn mond en zuig er nog eens goed aan. Dan kom ik bij je zitten en laat je mijn vocht proeven. Je zegt me te gaan liggen en je knielt langs de rand van het bed. Je spreidt mijn benen en duwt je vinger bij me naar binnen. Met je tong lik je me langs de binnenkant van mijn heupen en je hoort aan me dat het me bevalt. Je tilt mijn benen op en neemt ze in je armen. Je duwt ineens je tong langzaam bij me naar binnen. Een luide kreun kan ik niet onderdrukken. Ik voel hoe je tong in me beweegt en je zuigt je vervolgens vast aan mijn klitje. Je likt aan mijn klitje en je doet dit zo ontzettend lekker dat ik op een gegeven moment klaarkom als een bezetene. Goh, zouden de buren dat gehoord hebben?

Nadat ik ben bijgekomen, pak je me mijn gezicht vast en we beginnen weer te zoenen. Ik lik langs je oorlel en langs je hals en vind op die manier weer je mond. Mijn handen krassen over je rug en gaan richting je kont, die ik lekker begin te masseren. Jouw handen kneden mijn borsten en je maakt mijn tepels hard. Je likt en zuigt aan mijn tepels alsof het een lieve lust is. Ik wil je in me voelen en ik gooi je achteruit op het bed. Ik kijk je aan met een geile blik in mijn ogen, kom bovenop je zitten en met een grijns op mijn gezicht laat ik je lul heel langzaam bezit van mijn kutje nemen. Ik begin tergend langzaam op en neer te bewegen, we hebben alle tijd. Je kijkt me geil aan en ik zie dat je geniet van het uitzicht. Ik begin iets sneller te bewegen en span mijn kutspieren samen. Jee, wat is dit lekker. Ik ga met mijn handen door mijn haar en je pakt me vast. Samen bewegen we weer wat sneller.

Tijd om de rollen om te draaien. Je trekt me naar de rand van het bed en jij staat naast het bed. Je duwt je keiharde lul weer in mijn oh zo geile, natte kut en begint me immens lekker te neuken. Terwijl je dat doet, blijven we elkaar aankijken.
"Neuk me," zeg ik.
"Harder?" vraag je.
"Ja, harder!!" Dat laat je je geen twee keer zeggen en je neukt me zoals ik nog nooit geneukt ben. Je ademhaling wordt dieper, maar je wilt nog niet klaarkomen. Je gebaart me om te draaien en zo lig ik met mijn onderarmen op het kussen, met mijn knieën op de grond en met mijn billen omhoog. Je gaat achter me zitten en duwt je lul in een keer in mijn kontje. Je beweegt langzaam in en uit mijn kontje, dit voelt goed. Je blijft me in mijn kontje neuken en ik ga met mijn hand richting mijn klitje en begin mezelf ook nog eens te verwennen.

Aan mijn gekreun en ademhaling hoor je dat mijn orgasme niet meer lang meer op zich laat wachten. Even later kom ik heerlijk klaar. Je haalt je lul uit mijn kontje en stopt hem vervolgens in mijn kletsnatte kut. Je stoot een aantal keer heerlijk diep bij me naar binnen. Vervolgens draai je me om en komt bovenop me liggen. Je zoent me en fluistert in mijn oor dat je in mijn mondje klaar wilt komen. Ik werp je een geile blik toe en neem je lul in mijn mond.
"Ga door, ga door..." beveel je.
Ik pijp je sneller, sneller, nog sneller en je spuit je sperma in mijn mond. Ik proef je heerlijke geil en slik de hele handel door. Je laat je uitgeput achteruit vallen op bed en ik lik mijn lippen af. Heerlijk hoor. Ik kom naast je liggen en na wat geknuffel en een sigaret, wordt het tijd voor een douche.


Reacties

perfect wakker worden door perfecte minnares!
Leer je dat mijn vrouw?

ben alleen maar ben het met Merlin helemaal eens. Ik had vanmorgen ook zo wakker willen worden.

Geil verhaal man! Ik ga gelijk naar mijn vriendin toe

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9caaeb
Onthoud mijn gegevens!
Toplijst TopSiteGuide.leuterlijst.lust.blogse.nl
TopSiteGuide.leuterlijst lust.blogse.nl Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.lust.blogse.nl
TopSiteGuide.bestblogs lust.blogse.nl